Gladstucwerk een hedendaagse moderne afwerking is het glad en vlak afpleisteren van wanden en plafonds. Dit geeft een luxe en rustige uitstraling met een ruimtelijk effect. Gladpleisterwerk past in ieder interieur. Een voordeel van gipsgebonden pleisterwerk is dat beschadigingen gemakkelijk bij te werken zijn. Daarnaast heeft gips de positieve eigenschap om vocht op te nemen en los te laten wat voor een goede vochtregulering in de betreffende ruimte zorgt. Gladstucwerk kan na droging in ieder gewenste kleur gesaust worden. Ook kunnen wij het gladde stucwerk behandelen met de verfspuit voor een streeploos eind resultaat.

Met sierpleisters worden wanden, plafonds en gevels voorzien van een fraaie decoratieve structuur. De diktes kunnen variëren van 1 tot 3 mm. Bovendien zijn ze hard, stootvast, kleurecht en duurzaam. Ze hebben weinig onderhoud nodig. Graag bezoeken we u om het een en ander te laten zien aan de hand van gemaakte voorbeelden. Er is veel meer mogelijk dan u in eerste instantie zult verwachten.

Is het stukadoren met een mengsel van zilverzand kalk en gips. Het heeft een prachtige zanderige oppervlakte met een draaiendeschaduw effect.(Vlammen) Er is geen schuurwerk het zelfde daarom maakt het iedere wand of plafond zeer uniek Schuurwerk is standaard wit maar kan ook op kleur gemaakt worden doormiddel van kleurstof. Ook kan traditioneel stukwerk buiten aangebracht worden dan gebruiken we in plaats van kalk en gips. Cement wit of grijs.

Lijsten en ornamenten hebben de eigenschap uw woonkamer optisch te vergroten en sfeer in uw huiskamer te brengen.
Sierlijsten, kooflisten en rozetten geven een strakke kamer rust en uitstraling.Er zijn veel verschillende lijsten en ornamenten te verkrijgen. Wij kunnen u alle voorbeelden laten zien uit verschillende catalogussen. Van verschillende leveranciers. Met alle denkbare stijlen. Strak en modern, maar ook krullen en rondingen. Rozetten op het plafond, pilasters op de wanden en zelfs zuilen en haarden kunnen geplaatst worden. Dankzij die enorme keus is er voor iedere smaak wel een oplossing en dat geeft net een stukje meer warmte en sfeer in uw woonhuis. Zo kunt u zelf uw plafond samenstellen naar eigen wensen en smaak.

Er bestaan diversen mogelijkheden voor het afwerken van buitengevels, bijvoorbeeld Gladde wandafwerking, schuurwerk, sierpleisters. Cement mortel wordt vaak toegepast op buitengevels, kan goed tegen vocht en is zeer hard. Wij adviseren u graag over probleem oplossingen, Isolatieverbetering en afwerkingen.

Buitengevel isolatie bestaat uit 3 lagen. Laag 1 is een polystyreenplaat die gelijmd word op de gevel met een cement mortel. Deze platen zijn in verschillende diktes te verkrijgen . Hoe dikker de plaat des te hoger de isolatie waarde. Laag 2 een laag wapenings gaas gedrukt in een cement mortel. Laag 3 de afwerklaag kan in diverse mogelijkheden zoals Sierpleister, schuurwerk en een gladde wand afwerking. Deze vorm van isolatie is en blijft een van de belangrijkste opgave deze tijd. Om het milieu te ontzien en vanwege een zo laag mogelijke belasting van onze energiereserves. Gevelisolatie is het antwoord op de noodzakelijke warmte isolatie van gevels, het oplossen van bouwkundige gebreken, zoals tocht, scheurvorming, vochtdoorslag en omhoog trekkend vocht. En bij uitstek een ideale gelegenheid om met behulp van kleur de uitstraling van een gebouw te verbeteren. In veel situaties is op gevelisolatie subsidie aan te vragen. Vraag het na bij uw gemeente.

Spackspuiten is de laatste jaren enorm populair geworden. Het kan op allerlei verschillende ondergronden worden aangebracht, zoals beton Gipsplaten enzovoorts. Vooral in nieuwbouw woningen wordt deze manier van plafond en muurafwerking veel gebruikt. Het is een snel en duurzame manier om muren en plafonds af te werken met een mooi structuur.Spackwerk wordt onder hoge luchtdruk op het te bewerken deel aangebracht. Spackwerk wordt in 2 lagen aangebracht. De eerste laag wordt erop gespoten en vlak getrokken (gemest) . Het lijkt dan een egaal vlak gestuukte muur .Alle oneffenheden zijn dan weggepleisterd. Als de 1e laag droog is wordt de 2e laag de afwerklaag aangebracht . Door verschillende technieken is het mogelijk om deze toplaag erg fijn , middel of grof aan te brengen. Ook is het mogelijk om het materiaal op kleur te spuiten.

Verfspuiten is tijd besparend en geeft een superstrak eindresultaat voor wanden en plafonds. Het verfspuiten of te wel Airless spuiten zorgt voor een afwerkingsniveau dat niet met rollen of kwasten te vergelijken is . Deze manier van latex spuiten is uitermate efficiënt en wordt al jaren toegepast in bestaande en nieuwbouw panden. Met verfspuiten word het hoogst haalbare niveau behaald wat er bestaat. De kosten van verfspuiten kunnen tot 40% voordeliger uitvallen dan rollen en kwasten van verf.